O nama

Ovu web prezentaciju je dizajnirao naš kreativni tim sa ciljem predstavi Srbiju i omogući Vam da je osetite kroz pet čula. Predstavljamo Vam različite programe koji omogućavaju da pomirišete, okusite, oslušnete, dodirnete i vidite Srbiju.
Pet čula... Jedno uživanje... Oseti Srbiju...

Ako ste tur operater ili individualni puitnik i želite da istražite Srbiju – ovo je pravo mesto za Vas. Naša kompanija, kao zvanični tur operater i turistička agencija, nudi Vam mnoštvo programa i načina da osetite Srbiju.
Nudimo dve vrste programa – kompletno osmišljene ponude i ponude gde aktivno učestvujete u kreiranju programa.
Naši programi su fleksibilni sa ciljem da izađu u susret Vašim zahtevima. Sve što treba da uradite je nas kontaktirate, putem telefona ili e-mejla, i da nam prenesete za šta ste zainteresovani. U kratkom periodu dobićete kompletnu ponudu.

Ko smo mi?

Tipo Travel je zvanični tur operater iz Srbije. Receptivni koncept smo započeli u februaru 2010. godine sa ciljem promocije Srbije kao turističke destinacije. Nudimo pažljivo sastavljene turističke programe koji povezuju Srbiju sa svetskim tržištem. U saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Beograda, predstavljamo našu zemlju na svim najvažnijim sajmovima u Evropi, kao što su Berlin (ITB), London (WTM)...

Nudimo kompletnu uslugu na teritoriji Srbije – organizovan transport, hostele, kolibe, seoske kuće, apartmanski smeštaj, lokalne vodiče, ručkove i večere u jedinstvenim atmosferama, folklorne događaje, probe vina, avionske karte i druge željene usluge. Naši aranžmani mogu biti kreirani na osnovu zahteva naših partnera ili bazirani na već postojećim aranžmanima. Posebne aranžmani pravimo i za individualne putnike na svaki poseban zahtev.

www.tipotravel.com

About US

AbtUs

Video